Zoon Grim debuteert in bekerduel RKC: "Bijzonder"

29 oktober 2020, 08:37

Mike Grim maakte woensdag zijn debuut in het betaalde voetbal. De zoon van trainer en oud-keeper Fred Grim mocht het tegen SC Cambuur onder de lat laten zien en kon zich niet bewijzen in de strafschoppenserie, die gewonnen werd door de Friezen. Een teleurstelling voor de jonge keeper.

De 24-jarige doelman is desondanks blij met zijn debuut bij RKC, dat na een 2-2 eindstand verloor na strafschoppen. "Dit is waar je van jongs af aan elke dag voor traint. Ik ben heel blij en trots met mijn debuut, al is het wel een beetje verpest zo", zegt Grim tegen het Brabants Dagblad. Hij was er een paar keer dichtbij in de serie, maar kon niet voorkomen dat Cambuur vijf keer scoorde. "Dat is heel zuur. Ik ging de strafschoppenserie in met de enorme wil om elke bal te pakken. Helaas zat ik er net niet genoeg bij."

Speciaal is het natuurlijk dat Grim zijn debuut maakte onder zijn vader. "Het is heel bijzonder om je debuut te maken onder je vader", zegt de keeper. "We proberen het wel zo veel mogelijk gescheiden te houden. Ik krijg geen speciale behandeling, zeker niet zelfs." Ook de trainer is trots. "Hij heeft hard gewerkt en heeft het verdiend. Mooi voor hem dat er dan nog een half uur bijkomt plus een strafschoppenserie. Het was mooi geweest als hij de hoofdrol had gehad."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen