De Jong ziet Pedri schitteren: "Leeftijd doet er niet toe"

29 oktober 2020, 09:02

Bij FC Barcelona staan er langzaam maar zeker nieuwe namen op. Eén van de nieuwe parels van de club is de pas zeventienjarige Pedri, die tegen Juventus (0-2) imponeerde op de vleugel. De jonge Spanjaard krijgt veel speeltijd van Ronald Koeman en liet het in Turijn weer zien. Frenkie de Jong is onder de indruk.

Opvallend is dat Pedri onder Koeman veel kansen krijgt bij Barcelona. De Jong begrijpt dat wel. "Als er talent is, doet leeftijd er niet toe", zei De Jong na de wedstrijd tegen El Mundo Deportivo. Vorige week was Pedri ook al trefzeker in de Champions League. Woensdag scoorde hij niet, maar maakte de jonge aanvaller wel indruk. Dat laatste gold voor heel Barcelona, weet De Jong. "Ik denk dat we een geweldige wedstrijd speelden, vooral in de tweede helft in balbezit. De bal ging erg goed rond."

De Jong verhuisde in de tweede helft naar de achterhoede, omdat Ronald Aurajo geblesseerd uitviel. "Ik speelde eerder ook al op die plek", zei De Jong. "Uiteraard sta ik het liefst op het middenveld, maar ik ben beschikbaar als het nodig is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen