Gisteren gemist: Koopmans ADO-held, goal Ziyech, zege Barça

29 oktober 2020, 07:42

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 28 oktober.

Scorende keeper Koopmans leidt bekerzege ADO in na penalty's

ADO Den Haag heeft na 120 minuten voetbal én een strafschoppenserie de tweede ronde van het bekertoernooi bereikt. De Hagenezen waren vanaf elf meter uiteindelijk koelbloediger dan Sparta. Het was ADO-doelman Luuk Koopmans die er in extremis überhaupt voor zorgde dat er een verlenging aan te pas moest komen.

Ziyech maakt goal bij basisdebuut

Hakim Ziyech heeft zijn basisdebuut bij Chelsea opgeluisterd met een treffer. De ex-middenvelder van Chelsea scoorde fraai op aangeven van Timo Werner, waardoor hij zorgde voor een van de hoogtepunten in de uiteindelijk eenvoudige 0-4 zege bij het FK Krasnodar van Tonny Vilhena.

Barcelona wint bij Juventus na 'buitenspel-hattrick' Morata

FC Barcelona heeft een zeer knappe zege geboekt op bezoek bij Juventus. In Turijn werd het 0-2 door doelpunten van Ousmane Dembéle en Lionel Messi (strafschop). Frenkie de Jong speelde de hele wedstrijd bij de Spanjaarden, waar Sergino Dest op de bank bleef. Matthijs de Ligt ontbrak nog bij Juventus door een schouderblessure.

Ruime zege Van de Beek, Luuk de Jong matchwinner

Manchester United heeft de goede start in de Champions League een vervolg gegeven. Na de 1-2 zege op Paris Saint-Germain waren de Engelsen in eigen huis ook te sterk voor RB Leipzig (5-0). Bij United was er eindelijk een basisplaats weggelegd voor Donny van de Beek die na 68 minuten naar de kant werd gehaald.

Heracles boekt degelijke zege, Emmen met moeite door

Heracles miste trainer Frank Wormuth, middenvelder Orestis Kiomourtzoglou en aanvoerder Robin Pröpper door een positieve coronatest, maar kwam in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker niet in de problemen tegen Telstar: 3-0.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen