'Boze' Ronaldo ontbreekt definitief, Bonucci in selectie

28 oktober 2020, 15:21

De eerste ontmoeting tussen Cristiano Ronaldo en Lionel Messi in de groepsfase van de Champions League is definitief van de baan. De Portugese aanvaller van Juventus testte opnieuw positief op het coronavirus en is zodoende door Andrea Pirlo niet opgenomen in de wedstrijdselectie van de Oude Dame. Dat geldt ook voor de geblesseerde Matthijs de Ligt en Giorgio Chiellini.

Het verdedigende duo is nog niet fit genoeg om in actie te komen, ondanks dat ze op de weg terug zijn na hun blessures. Leonardo Bonucci, die afgelopen weekend met een lichte blessure uitviel, is wél opgeroepen door Pirlo tegen FC Barcelona. Alex Sandro ontbreekt eveneens bij de formatie uit Turijn, waar enkele jeugdspelers deel uitmaken van de groep om Pirlo verdedigende opties te geven.

Lees ook: Koeman hoopt op meespelen Ronaldo: "Geweldige speler"

Overigens heeft Ronaldo op Instragram gereageerd op zijn afwezigheid, die inmiddels al twee weken duurt. 'PCR is bullshit', schreef hij in grote letters in zijn post, waarmee hij doelt op de test die wordt gebruikt om te achterhalen of je besmet bent met het coronavirus. 'Ik voel me goed en gezond', schrijft de Portugees, die al twee weken in quarantaine zit, maar toch positief blijft testen. Heel blij is hij daar blijkbaar niet mee.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen