Mühren KKD-beste speler van eerste periode, Olij ook in de prijzen

Mühren KKD-beste speler van eerste periode, Olij ook in de prijzen

28 oktober 2020 – Robert Mühren (SC Cambuur) is door de Eerste Divisie gekozen tot de beste speler van de eerste periode. De spits had een grote rol in de periodetitel waarmee de Leeuwarders zéér waarschijnlijk aan de haal gaan, terwijl NAC's Nick Olij (beste keeper), AZ's Mohamed Taabouni (beste talent), en Almere City's Ole Tobiasen (beste trainer) ook in de prijzen vallen.

De verkiezing is gebaseerd op stemmen van de trainers en aanvoerders van alle clubs in de Eerste Divisie en de stemmen van de supporters. Mühren pakte vorig seizoen ook al de beste speler van de tweede periode en topscorer van de eerste en derde periode en hield door zijn acht goals en drie assists Kaj de Rooij (NAC Breda), Issa Kallon (SC Cambuur) en Elías Már Ómarsson (Excelsior) achter zich.

Olij moest concurrenten met Jay Gorter (Go Ahead Eagles), Sonny Stevens (SC Cambuur) en Stijn van Gassel (Helmond Sport) en kwam als beste keeper uit de bus. Vorig seizoen pakte hij ook in de eerste periode die eervolle award.

gerelateerd