Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Mühren KKD-beste speler van eerste periode, Olij ook in de prijzen

Mühren KKD-beste speler van eerste periode, Olij ook in de prijzen

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

28 oktober 2020 – Robert Mühren (SC Cambuur) is door de Eerste Divisie gekozen tot de beste speler van de eerste periode. De spits had een grote rol in de periodetitel waarmee de Leeuwarders zéér waarschijnlijk aan de haal gaan, terwijl NAC's Nick Olij (beste keeper), AZ's Mohamed Taabouni (beste talent), en Almere City's Ole Tobiasen (beste trainer) ook in de prijzen vallen.

De verkiezing is gebaseerd op stemmen van de trainers en aanvoerders van alle clubs in de Eerste Divisie en de stemmen van de supporters. Mühren pakte vorig seizoen ook al de beste speler van de tweede periode en topscorer van de eerste en derde periode en hield door zijn acht goals en drie assists Kaj de Rooij (NAC Breda), Issa Kallon (SC Cambuur) en Elías Már Ómarsson (Excelsior) achter zich.

Olij moest concurrenten met Jay Gorter (Go Ahead Eagles), Sonny Stevens (SC Cambuur) en Stijn van Gassel (Helmond Sport) en kwam als beste keeper uit de bus. Vorig seizoen pakte hij ook in de eerste periode die eervolle award.

Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50,00 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

Tegen Senegal, Qatar en USA konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen Argentinië kan het weer. Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd