Makaay blijft geloven in Jørgensen: "Beste spits van Feyenoord"

28 oktober 2020, 12:01

Roy Makaay gelooft dat Nicolai Jørgensen nog altijd de beste eerste spits van Feyenoord kan zijn. Hoewel de Deen continu geblesseerd is en daar tussendoor na zijn eerste zo grandioze seizoen nooit meer echt heeft overtuigd, blijft Das Phantom nog geloven in de kwaliteiten van de aanvaller.

"Die periodes van weinig doelpunten komen wat mij betreft voornamelijk door zijn blessures en fitheid", legt Makaay uit tegenover De Telegraaf. "Dat is voor mij heel iets anders dan dat hij iedere week zou spelen en niet zou presteren. Maar ik vind dat dit in zijn geval niet op gaat. Nico heeft nog perspectief en is kwalitatief nog altijd de beste spits van Feyenoord." Tegen RKC Waalwijk was Jørgensen eindelijk weer eens trefzeker namens de Rotterdammers.

Dat Dick Advocaat baalt van de vele blessures van zijn spits, begrijpt Makaay – die als spitsentrainer met Jørgensen samenwerkte – goed. Makaay: "Ik snap zijn frustratie heel goed. Dick dacht Nico weer te kunnen gebruiken en langzaam weer naar een basisplaats te brengen. En dan valt hij ook weer weg. Dick moet nu elke wedstrijd met een noodoplossing komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen