Verdedigende problemen Liverpool blijven na uitvallen Fabinho

Verdedigende problemen Liverpool blijven na uitvallen Fabinho

28 oktober 2020 – Liverpool heeft een volgende fikse domper geïncasseerd. De regerend Premier League-kampioen won weliswaar op bezoek bij FC Midtjylland dinsdagavond, maar zag Fabinho uitvallen met een blessure. Na de zware kniekwetsuur van Virgil van Dijk zijn de opties achterin voor The Reds zodoende helemaal beperkt geworden.

Want dat middenvelder Fabinho al centraal achterin werd opgesteld, was geen luxe. Met Rhys Williams werd de Braziliaan bovendien vervangen door een jonge, onervaren speler bij Liverpool, omdat manager Jürgen Klopp door zijn verdedigende opties heen lijkt te zijn. Fabinho viel uit met een hamstringblessure, wat hem normaliter wel een tijdje aan de kant houdt.

"Dit is wel het laatste dat we kunnen gebruiken", verzuchtte manager Jürgen Klopp na de overwinning op FC Midtjylland (2-0) dan ook op de clubsite. "Het is een spierblessure. Spelers die nu geblesseerd zijn, kunnen we niet direct op de eerste dag weer gebruiken als ze fit zijn. Ze moeten worden klaargestoomd voor de rest van het seizoen." Ook Joël Matip ontbreekt achterin bij Liverpool, Klopp wist nog niet of hij weer terugkeert komend weekend.

gerelateerd