Ajax-plaaggeest Zapata: "We kunnen leven met een punt"

27 oktober 2020, 23:58   Bijgewerkt: 28 oktober 2020, 00:00

De beresterke Duvan Zapata deed Ajax dinsdag erg veel pijn in de Champions League, door twee keer te scoren namens Atalanta Bergamo (2-2). De Colombiaan sprak van een goed optreden van zijn ploeg en stelt dat er zelfs meer in had gezeten.

Voor rust scoorde Atalanta niet, maar na de pauze lukte dat ineens wel twee keer. "We hebben weinig veranderd, want ik vond ons in de eerste helft ook niet slecht. Het was puur dat we toen onze kansen niet verzilverden. Ik vind het dus nog steeds een goed optreden, we hadden alleen wat meer geluk nodig. We hadden dat in de tweede helft en kwamen ook nog dicht bij de 3-2", zei de 29-jarige aanvaller in Italiaanse media.

Atalanta liet zien dat het niet makkelijk te verslaan is, weet Zapata. "We hebben onze spirit bewezen", zei hij. "Het waren twee belangrijke goals van mij. Het team is groeiende en we moesten vandaag erg diep gaan. Dat kunnen we ook, op momenten dat we het lastig hebben. Dit punt is belangrijk om verder te komen. Als je niet wint, moet je zorgen dat je niet verliest. We kunnen leven met een punt en zullen het voetballend beter moeten doen, maar hebben laten zien dat de spirit goed is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen