Kimmich redt Bayern in Moskou, Inter verspeelt punten

27 oktober 2020, 20:49

Bayern München is op bezoek bij Lokomotiv Moskou door het oog van de naald gekropen. De ploeg van trainer Hansi Flick moest in de slotfase van het Champions League-duel in Rusland vrezen voor puntverlies, maar zag Joshua Kimmich in de slotfase de winnende treffer maken. Daardoor heeft de regerend winnaar na twee duels de volle buit te pakken: 1-2.

Met de snelle openingstreffer van Leon Goretzka, die Bayern al na dertien minuten op voorsprong schoot, leek de Duitse grootmacht opnieuw af te stevenen op een ruime zege. In de eerste speelronde werd Atlético Madrid al met afgetekende cijfers aan de kant geschoven: 5-0. Zo eenvoudig ging het op bezoek in Moskou allerminst. Na de gelijkmaker van Anton Miranchuk was het de thuisploeg die het meest aanspraak maakte op de drie punten. Nadat Lokomotiv twee enorme kansen om zeep hielp, redde Joshua Kimmich zijn ploeg voor puntverlies.

Inter wint niet

In tegenstelling tot Bayern kon Inter niet voorkomen dat het averij opliep. Nadat Shakhtar Donetsk vorige week al stuntte met een 2-3 zege op bezoek bij Real Madrid, weerden de Oekraïners zich ook tegen Inter kranig. Basisspeler Stefan de Vrij en consorten kwamen niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. Daardoor is Shakhtar na twee duels de verrassende koploper in groep B.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen