Ten Hag verrast: zeer aanvallende opstelling, Traoré in de spits

27 oktober 2020, 19:47

Zijn vijf doelpunten tegen VVV-Venlo hebben Lassina Traoré geen windeieren gelegd. Na de 0-13 overwinning liet de spits al weten graag meer speelminuten te maken bij Ajax en de aanvaller wordt op zijn wenken bediend. Trainer Erik ten Hag laat hem tegen Atalanta Bergamo namelijk ook in de basis starten. Dusan Tadic staat daardoor op de zijkant.

Ten Hag trekt een aanvallend strijdplan uit de kast voor de wedstrijd in de Champions League, aangezien David Neres op het middenveld staat. Voorin is er naast Traoré en Tadic plaats voor Antony, die tegen Liverpool (0-1 verlies) nog ontbrak bij Ajax. Er is met Neres erbij sprake van een aanvallend middenveld, aangezien Davy Klaassen en Ryan Gravenberch ook spelers zijn met drang naar voren. Door de keuzes van Ten Hag is Quincy Promes weer bankzitter, net als Edson Álvarez.

Ajax gaat vanaf 21.00 uur op zoek naar de eerste punten in dit Champions League-seizoen. Dat moet gebeuren op bezoek bij Atalanta, dat vorige week ruim won op bezoek bij Midtjylland. De Italianen staan dus al op drie punten. Bij de tegenstander van Ajax is Marten de Roon door een blessure overigens niet van de partij.

Opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Schuurs, Blind, Tagliafico; Klaassen, Neres, Gravenberch; Antony, Traoré, Tadic.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen