Koeman hoopt op meespelen Ronaldo: "Geweldige speler"

Koeman hoopt op meespelen Ronaldo: "Geweldige speler"

27 oktober 2020 – Door coronaperikelen is het nog niet zeker of Cristiano Ronaldo woensdag zijn opwachting kan maken in de wedstrijd tussen Juventus en FC Barcelona in de Champions League. De aanvaller moet dinsdag eerst negatief testen, voordat het mogelijk is om mee te spelen in de kraker. Ronald Koeman hoopt dat de sterspeler mee kan doen.

"Voor iedereen is het een belangrijke en mooie wedstrijd om te kijken", zei Koeman dinsdag. "We willen allemaal dat de beste spelers binnen de lijnen staan. Ik weet niet of Ronaldo kan spelen en dat is ook niet mijn probleem, maar ik hoop dat hij erbij is. Ik heb erg veel respect voor hem. Cristiano is een geweldige speler en als hij erbij is, dan zijn we voorbereid op hem."

Koeman kreeg met Barcelona afgelopen weekend een knauw, toen er met 1-3 verloren werd van Real Madrid. "Toen ik hier kwam, wist ik dat het niet makkelijk zou worden. De uitdaging is groot en heeft tijd nodig. In de eerste zestig minuten deed het team het goed tegen Real. Na de 1-2 wed het minder, maar in het eerste uur heb ik goede dingen gezien."

gerelateerd