Ook McTominay steunt Van de Beek: "Hij wordt cruciaal voor ons"

27 oktober 2020, 18:23

Hoewel Donny van de Beek nog niet één keer in de basis begon bij Manchester United, is er bij de Engelse club nog alle vertrouwen in zijn kwaliteiten. De middenvelder speelde afgelopen weekend geen minuut in de kraker tegen Chelsea en dus vroegen kopstukken in het Engelse voetbal zich af waarom de club de Nederlander gehaald heeft. Ploeggenoot Scott McTominay vindt dat Van de Beek het hoofd koel moet houden.

De 23-jarige McTominay is een concurrent van de Nederlander en krijgt vooralsnog meer speelminuten van Ole Gunnar Solskjaer. De Noor gaf al aan dat de tijd voor Van de Beek echt wel gaat komen en McTominay denkt daar hetzelfde over. "Hij gaat cruciaal voor ons worden", zegt de Schot op de clubwebsite. "Donny is nog steeds een jonge speler en iemand die nog moet wennen bij de grootste club ter wereld. Hij moet de tijd krijgen, want het is heel normaal om niet meteen alles te spelen."

Op het trainingsveld maakt Van de Beek wel indruk, zegt McTominay. "Hij vindt zijn weg en hoe hij traint is echt geweldig. Hij komt altijd met een glimlach op de club en traint echt goed. Hij wordt erg belangrijk voor ons."

Lees ook: Lyrische Solskjaer kondigt speeltijd voor Van de Beek aan

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen