Rentree lonkt voor Hazard, Man City voorlopig zonder Agüero

27 oktober 2020, 10:55

Eden Hazard staat voor zijn rentree bij Real Madrid. De Belgische aanvaller maakt deel uit van de selectie voor het Champions League-treffen met Borussia Mönchengladbach en zou volgens zijn trainer Zinedine Zidane dinsdagavond in actie kunnen komen. Bij Manchester City is Sergio Agüero voorlopig uit de roulatie. De Argentijnse aanvaller kampt met een hamstringblessure.

Hazard kwam dit seizoen nog niet in actie voor Real Madrid. Door een enkelblessure ligt de de 29-jarige aanvaller er al tijdje uit. "Hazard is erbij omdat hij zich goed voelt, wat goed nieuws is. We zijn blij dat hij er weer bij is. Morgen zullen we zien of we hem kunnen gebruiken, maar het is positief nieuws voor ons", werd Zidane maandag tijdens zijn persconferentie geciteerd door Spaanse media.

Agüero

Agüero zal dinsdagavond niet in actie komen in de Champions League. De Argentijnse aanvaller is niet ongeschonden uit het competiteiduel met West Ham United (1-1) gekomen, zo maakte Guardiola duidelijk. Agüero keerde onlangs terug van een blessure en ligt er nu met een hamstringklachten weer uit. De prognose is dat hij in elk geval tien dagen tot twee weken eruit ligt. Guardiola houdt zelfs rekening met drie weken tot een maand. De Spanjaard kan dinsdagavond tegen Olympique Marseille wel weer een beroep doen op de teruggekeerde Kevin De Bruyne.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen