Go Ahead kende genade met NAC: "Ajax deed het niet, wij wel"

27 oktober 2020, 10:35

Een monsterscore leek in de maak toen Go Ahead Eagles dinsdagavond na twintig minuten met 5-0 leidde tegen NAC Breda. De club uit Deventer drukte na het vijfde doelpunt niet door en spaarde daarmee de geplaagde tegenstander. Aanvoerder Jeroen Veldmate merkte dat na de spectaculaire het gaspedaal niet meer vol werd ingedrukt.

"Ajax deed het niet, wij inderdaad wel een beetje", doelde de Go Ahead-captain in gesprek met FOX Sports op de 0-13 zege van Ajax tegen VVV-Venlo. "Dat zit misschien in de mens. Wij zijn dit ook niet gewend. Vrijdag hebben we een pittige pot gespeeld, vandaag speelden we en zaterdag mogen we weer. De competitie is het allerbelangrijkst voor ons. Misschien had het daar wel mee te maken."

In NAC Breda trof Go Ahead een tegenstander die zwaar lijdt onder de gevolgen van een corona-uitbraak. De Bredanaars traden noodgedwongen met een B-team aan in De Adelaarhorst. "Van tevoren weet je dat wel, maar je moet gewoon voetballen. Ik kijk voornamelijk naar onszelf en zie leuke dingen ontstaan en jongens die prima voetballen. Of dat tegen een gehavend NAC is of niet, daar hecht ik minder waarde aan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen