'Ten Hag blijft bij Ajax' 4-3-3, Tadic spits en Braziliaanse vleugels'

27 oktober 2020, 07:28   Bijgewerkt: 27 oktober 2020, 07:35

Ajax start dinsdagavond in de groepswedstrijd van de Champions League tegen Atalanta Bergamo vermoedelijk weer 'gewoon' in de 4-3-3-formatie. Waar Erik ten Hag tegen Liverpool de opstelling nog omgooide, laat hij ditmaal de formatie waarschijnlijk weer in tact. Dusan Tadic is zodoende de spits van dienst, ondanks dat Lassina Traoré afgelopen weekend vijf doelpunten maakte.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad. De Brazilianen David Neres en Antony krijgen op de buitenkant de voorkeur boven Quincy Promes, die vermoedelijk zelfs helemaal op de bank blijft. Daley Blind wordt namelijk opnieuw op het middenveld verwacht, samen met Ryan Gravenberch en Davy Klaassen, waardoor Promes niet in het elftal staat.

Achterin is er daardoor opnieuw ruimte voor Lisandro Martínez, die vorige week tegen Liverpool een goede indruk achterliet, toen hij weer eens in de basis mocht opdraven. Noussair Mazraoui keert na afgelopen weekend terug in de basisopstelling, toen hij rust kreeg tegen VVV-Venlo.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Onana, Mazraoui, Schuurs, Martínez, Tagliafico; Gravenberch, Blind, Klaassen; Antony, Tadic, Neres

Lees ookTen Hag geïrriteerd na vraag: "We moeten nog voetballen

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen