Liverpool
0 – 0
Ajax

Gisteren gemist: NAC krijgt volgende tik, Bartomeu treedt niet af

Gisteren gemist: NAC krijgt volgende tik, Bartomeu treedt niet af

27 oktober 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 26 oktober.Gehavend NAC Breda krijgt enorm pak slaag van Go Ahead Eagles
NAC Breda is maandagavond ongenadig hard uit de KNVB Beker gekegeld. Op bezoek bij Go Ahead Eagles verloor de gehavende ploeg van trainer Maurice Steijn met liefst 6-0. De bezoekers kregen in de eerste twintig minuten al vijf doelpunten om de oren. Zij werden uiteindelijk een monsternederlaag bespaard.

Steijn boos: "Dit heeft niks met betaald voetbal te maken"
Het gezicht van NAC Breda-trainer Maurice Steijn stond op onweer toen hij maandagavond na de bekerwedstrijd tegen Go Ahead Eagles de pers te woord stond. Zijn gehavende ploeg kreeg in De Adelaarshorst liefst zes goals om de oren.

Bartomeu stapt niet op en wacht referendum af
Josep María Bartomeu gooit de handdoek nog niet in de ring. De voorzitter van FC Barcelona heeft maandag bekendgemaakt dat hij niet opstapt. In een referendum zal worden beslist of Bartomeu zijn termijn mag uitzitten.

Goals Zlatan en discutabele penalty's bij Italiaanse topper
De Italiaanse kraker tussen AC Milan en AS Roma heeft zes doelpunten, maar geen winnaar opgeleverd. De club uit Milaan gaf maandagavond tot drie keer toe een voorsprong weg: 3-3. Zlatan Ibrahimovic maakte zijn vijfde en zesde doelpunt van het seizoen, maar na de wedstrijd zal vooral gesproken worden over twee beslissingen die scheidsrechter Piero Giacomelli nam.

Bosz en Sinkgraven maken sprongetje op de ranglijst
Het Bayer Leverkusen van trainer Peter Bosz heeft maandagavond zijn ongeslagen status in de Bundesliga behouden en drie punten bijgeschreven door FC Augsburg met 3-1 te verslaan. Met twee doelpunten was Lucas Alario de grote man bij Die Werkself. Leverkusen maakt door de zege een grote sprong op de ranglijst en bezet nu de vierde plaats.

Ten Hag geïrriteerd na vraag: "We moeten nog voetballen, hè?"
Erik ten Hag heeft maandagavond in Bergamo vooruitgeblikt op de Champions League-ontmoeting met Atalanta. De Ajax-trainer was complimenteus over de Italiaanse tegenstander en reageerde geïrriteerd toen hem werd gevraagd of een gat van zes punten nog te overbruggen zou zijn. "We moeten nog voetballen hè? Dus, zullen we het nog over de wedstrijd hebben? Of wil je vanuit de negativiteit praten? Dat is toch zinloos, je gaat toch uit van winnen?", counterde hij.

  

Meer nieuws

  1. dinsdag 1 december 2020

  2. maandag 30 november 2020