Gehavend NAC Breda krijgt enorm pak slaag van Go Ahead Eagles

Gehavend NAC Breda krijgt enorm pak slaag van Go Ahead Eagles

26 oktober 2020 – NAC Breda is maandagavond ongenadig hard uit de KNVB Beker gekegeld. Op bezoek bij Go Ahead Eagles verloor de gehavende ploeg van trainer Maurice Steijn met liefst 6-0. De bezoekers kregen in de eerste twintig minuten al vijf doelpunten om de oren. Zij werden uiteindelijk een monsternederlaag bespaard.Het verhaal van NAC Breda is bekend. De club uit Noord-Brabant werd begin deze maand getroffen door een corona-uitbraak en merkt daar nog altijd de gevolgen van. Steijn miste maandagavond in Deventer een groot aantal spelers. Sommigen ontbraken om coronagerelateerde redenen, anderen vanwege blessureleed.

Met een B-team verscheen NAC Breda aan de aftrap in de bekerwedstrijd. Go Ahead Eagles, wel op volle sterkte, kende geen genade met de Bredenaars en leidde ze direct naar de slachtbank. Binnen twintig minuten sloeg Go Ahead vijf keer toe via Sam Beukema, Sam Hendriks, Zakaria Eddahchouri, Jeroen Veldmate (penalty) en Luuk Brouwers.

Een monsterscore leek in de maak, maar zoals afgelopen weekend bij VVV-Venlo - Ajax gebeurde, werd NAC Breda bespaard. Direct na rust kreeg het team van Steijn nog wel een doelpunt van Antoine Rabillard om de oren, maar doelman Chiel Kramer hoefde daarna niet meer de bal uit het net te vissen.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 5 december 2020

  2. vrijdag 4 december 2020