Onana vol vertrouwen: "Ik ben niet bang voor Atalanta"

Onana vol vertrouwen: "Ik ben niet bang voor Atalanta"

26 oktober 2020 – André Onana is vol vertrouwen in aanloop naar de wedstrijd tegen Atalanta. Met het oog op overwintering in de Champions League spelen de Amsterdammers een cruciaal duel in Bergamo. Met een uitschakeling houdt de Ajax-doelman geen rekening. "Omdat dit voor mij geen optie is. Ik zie ons doorgaan. En dat is ook gewoon nog mogelijk."Dat zegt de keeper uit Kameroen tegen De Telegraaf. "We gaan naar Italië om te winnen. Ajax is een grote club en wij hebben als spelers enorme ambities. Dus zullen we er alles aan doen om de drie punten mee naar Amsterdam te nemen. Als we zo spelen als tegen Liverpool én de kansen benutten, kunnen we iedereen verslaan. Ik ben niet bang voor Atalanta, maar verheugd tegen ze te mogen spelen."

Er wordt tegenwoordig anders tegen Ajax aangekeken dan pakweg een paar jaar geleden. "Het verschil met twee jaar geleden, toen we de halve finale bereikten, is dat destijds niemand iets van ons verwachtte. Nu denkt iedereen dat we zomaar even de finale halen. De druk ligt bij ons, de verwachtingen zijn hoog en dat maakt het allemaal niet makkelijker", vertelt de doelman.

Ajax treft in Atalanta een sterke tegenstander, beseft Onana. "Het is een goed team. Dat hebben ze vorig seizoen met het bereiken van de kwartfinale van de Champions League wel bewezen. Toch moeten we niet te veel naar onze tegenstander kijken. We weten wat ons te doen staat. En als we dat goed doen, wordt het moeilijk voor hen om ons te verslaan. Dan zijn we beter dan Atalanta."

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 5 december 2020

  2. vrijdag 4 december 2020