Hateboer: "Ze zeggen dat Ajax hier makkelijk moet winnen"

26 oktober 2020, 18:35

Hans Hateboer was dolblij toen begin deze maand zijn Atalanta aan Ajax werd gekoppeld in de Champions League. De Nederlandse rechtsachter hoopte de Amsterdammers eigenlijk al vorig seizoen in het miljardenbal te treffen. "Dit is echt speciaal voor me."

Hateboer nam maandag op de persconferentie van Atalanta plaats naast zijn trainer Gian Piero Gasperini. "Ik heb al heel vaak tegen Ajax gespeeld, maar het is bijzonder om het nu in de Champions League op te nemen tegen Ajax. Familie en vrienden waren graag gekomen, maar ze kunnen er niet bij zijn. Dat is hoe de situatie nu jammer genoeg is", zei hij.

Ajax krijgt het moeilijk tegen Atalanta, voorspelde Hateboer. "Ze zeggen dat Ajax makkelijk moet winnen in Bergamo, maar dat wordt lastig voor ze. Er zullen twee sterke teams op het veld staan. Ajax weet dat het hier moeilijk wordt", aldus de vleugelverdediger. "We hebben ongeveer hetzelfde team als vorig jaar, met nog wat nieuwe spelers. We hebben onszelf verbeterd, maar onze speelstijl niet al te veel veranderd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen