Feyenoorder Senesi debuteert in Argentijnse voorselectie

Feyenoorder Senesi debuteert in Argentijnse voorselectie

26 oktober 2020 – Mooi nieuws voor Feyenoord-verdediger Marcos Senesi (23). De achterhoedespeler is maandag door Lionel Scaloni voor het eerst opgenomen in de voorselectie van de nationale ploeg van Argentinië. Bij de lijst zit ook Ajacied Nicolas Tagliafico.De linksback uit Amsterdam is echter een vaste kracht in de nationale ploeg van Argentinië, waar hij achter Lionel Messi zelfs reserve-aanvoerder is. Senesi speelde zijn wedstrijden tot dusver in het beloftenteam van Argentinië, waarvoor hij al wel interlands speelde.

Mogelijk komt hij nu dus ook in beeld voor het grote nationale team van de Argentijnen, waarop Feyenoord al had ingezet. De Rotterdammers hoopten dat Senesi zich in de kijker van Scaloni kon spelen en zo een plek kon verdienen in zijn keurkorps, waardoor hij ook in waarde zou stijgen, mocht hij een transfer maken uit Rotterdam-Zuid. 

Argentinië speelt in de komende interlandperiode wedstrijden tegen Paraguay en Peru voor de kwalificatie van het WK 2022. In de voorlopige groep is geen plek voor Ajax-verdediger Lisandro Martínez, die anders dan Senesi bij Feyenoord geen vaste waarde is bij Ajax. De vorige keer zat Martínez ook al niet bij de voorselectie van Scaloni.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 5 december 2020

  2. vrijdag 4 december 2020