Hahn traint mee bij PEC, Lachman naar Perth Glory

26 oktober 2020, 09:27

Warner Hahn (28) is opgedoken bij PEC Zwolle. De keeper, die in het seizoen 2014/15 ook al in Overijssel keepte, houdt zijn conditie momenteel op peil bij de Eredivisie-club, al is dat vermoedelijk niet om daar ook een contract te tekenen. Vanuit Ajax-opponent FC Midtjylland en Blackburn Rovers is interesse getoond in de diensten van de doelverdediger.

Dat schrijft Voetbal International althans. Om die reden wil Hahn in goede vorm en conditie blijven en daarvoor krijgt hij een kans bij PEC Zwolle, dat hem mee laat trainen in coronatijd. De transfervrije doelman liet zijn contract bij sc Heerenveen bewust aflopen, omdat hij graag een buitenlands avontuur wil aangaan. Tot dusver lukte dat vanwege een blessure niet, maar daarvan is hij inmiddels helemaal hersteld.

Lees ook: Clubloze Hahn onderging operatie: "Een ingecalculeerd risico"

Lachman naar Perth Glory

Verder heeft Darryl Lachman, die aan het begin van dit kalenderjaar PEC Zwolle juist verruilde voor het Israëlische Hapoel Ra'annana, een nieuwe club gevonden. De ervaren verdediger heeft een contract getekend bij het Australische Perth Glory. Hij tekent bij de club aan de andere kant van de wereld een tweejarige verbintenis.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen