Gisteren gemist: voorselectie Oranje, hoofdrol Memphis en AZ

26 oktober 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 25 oktober.

De Boer neemt Sinkgraven, Klaassen en Bijlow op in voorselectie

Frank de Boer heeft Daley Sinkgraven (25) voor het eerst opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal. De linksachter van Bayer Leverkusen heeft onder Peter Bosz een basisplaats bij zijn club en mag zich mogelijk laten zien in Oranje. Ook is er plek voor onder anderen Javairô Dilrosun, Davy Klaassen, Justin Bijlow, Patrick van Aanholt en Mohammed Ihattaren. 

Ongelofelijk: AZ geeft ook tegen ADO Den Haag zege uit handen

Het door corona zwaargehavende AZ heeft zondagavond opnieuw een zeker lijkende zege uit handen gegeven. De Alkmaarders leken vooralsnog geen probleem te hebben met ADO Den Haag, maar de terughoudendheid en angst zorgde voor een nieuwe zeperd: 2-2. Het is voor de vijfde keer dat de formatie van Arne Slot in de Eredivisie niet verder komt dan een gelijkspel.

Memphis smaakmaker bij probleemloze zege Lyon

Memphis Depay heeft Olympique Lyon zondagavond aan de hand genomen in eigen huis tegen AS Monaco. De Nederlandse aanvaller speelde een geweldige wedstrijd (4-1), opende de score en was het hele duel dreigend. Bovendien had hij na zijn goal een fraaie boodschap voor Oranje-captain Virgil van Dijk, waardoor hij de meestbesproken man van de avond was.

Pirlo lijdt opnieuw puntverlies met matig Juventus: 1-1

Juventus heeft voor de derde keer in het nog jonge Serie A-seizoen puntverlies geleden. In eigen huis kwam het niet verder dan een gelijkspel tegen Hellas Verona (1-1), mede door een afgekeurde treffer van Álvaro Morata. Dat onder andere Matthijs de Ligt, Giorgio Chiellini en Cristiano Ronaldo ontbraken, is slechts een klein excuus voor Andrea Pirlo, die als coach zeker geen ideale start kent.

Feyenoord valt weer tegen: remise en blessures op bezoek bij RKC

Feyenoord heeft wederom slechte zaken gedaan op bezoek bij RKC Waalwijk. Cyril Ngonge liet de uitploeg zweten na zijn prachtige doelpunt vlak na rust. Ola John deed daar in de tachtigste minuut een schepje bovenop door de gelijkmaker van Nicolai Jorgensen teniet te doen, maar Ridgeciano Haps zorgde er met een fantastisch doelpunt voor dat er weliswaar opnieuw niet werd verloren (2-2), maar blij is Dick Advocaat er vast niet mee dat er weer punten werden verloren. PSV [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/374388/gehavend-psv-verliest-de-koppositie-door-uniek-verlies-bij-vitesse/,_blank,ging zelfs onderuit op bezoek bij Vitesse]. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen