PSV zonder Götze, Malen op de bank en Zahavi terug

25 oktober 2020, 13:41   Bijgewerkt: 25 oktober 2020, 14:18

Het door corona geteisterde PSV treedt zondagmiddag tegen Vitesse aan in een wat geïmproviseerde opstelling. Roger Schmidt moet zes spelers missen door corona en kan daarnaast ook geen beroep doen op de geblesseerd Mario Götze. Bovendien zit Donyell Malen op de bank in Arnhem. Daar tegenover staat de terugkeer van Jordan Teze en Eran Zahavi.

Dat duo legde onlangs positieve coronatests af, maar is weer inzetbaar. Beide spelers beginnen ook meteen in de basis. PSV heeft zondag bevestigd dat Denzel Dumfries, Cody Gakpo, Pablo Rosario, Timo Baumgartl, Maxime Delanghe en Joel Piroe er niet bij zullen zijn door coronabesmettingen. Wie er ook niet bij is, is Götze. De middenvelder scoorde midweeks nog tegen Granada, maar viel in de rust uit met klachten en is er zondag niet bij.

Opvallend is ook dat Malen op de bank plaatsneemt. Ryan Thomas is weer fit en keert terug in de basis, terwijl ook Noni Madueke voorin de kans krijgt. Achterin is noemenswaardig dat Jorrit Hendrix als rechtsback start. Hij is tevens aanvoerder bij PSV, dat om 14.30 uur tegen Vitesse speelt.

Opstellingen

Vitesse: Pasveer; Dasa, Rasmussen, Bazoer, Doekhi, Wittek; Touré, Tronstad, Huisman; Broja, Openda.

PSV: Mvogo; Hendrix, Teze, Boscagli, Max; Sangaré, Thomas, Ihattaren; Mauro, Zahavi, Madueke.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen