El Khayati reageert na weekend op FC Groningen

25 oktober 2020, 12:35

FC Groningen heeft belangstelling in Nasser El Khayati, zo liet Danny Buijs zaterdag al weten. De trainer zou hem graag verwelkomen bij de club, maar hoorde aanvankelijk nog niets van de middenvelder. Hij heeft inmiddels echter laten weten dat hij terugkomt op het voorstel van de club.

Deze week werd bekend dat de 31-jarige spelmaker zijn contract bij Qatar SC heeft afgekocht. Buijs en El Khayati kennen elkaar goed en werkten eerder samen bij Kozakken Boys. Tegen FOX Sports heeft Buijs gezegd dat er inmiddels contact is geweest. "Ik heb hem niet gebeld, ik heb hem een appje gestuurd. In de eerste dagen kreeg ik daar geen reactie op. Hij heeft daarna laten weten dat hij me na dit weekend een belletje gaat geven. Ik heb hem dus nog niet inhoudelijk gesproken."

FC Groningen scoorde dit seizoen tot zondag nog maar vier keer en kan nog wel een speler gebruiken die een beslissende pass in huis heeft en een doelpunt kan maken. "Of hij het ontbrekende puzzelstukje kan zijn? Om het zo concreet te zeggen, vind ik lastig. Hij heeft in de Eredivisie in ieder geval bewezen over een behoorlijke dosis creativiteit te beschikken in combinatie met rendement. Ik vind het een heel interessante speler als hij beschikbaar is", zei Buijs zaterdag al tegen Dagblad van het Noorden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen