Corona treft PSV: zes spelers testen positief op virus

25 oktober 2020, 11:53   Bijgewerkt: 25 oktober 2020, 13:55

Het coronavirus heeft rond gewaard bij PSV en dat is niet zonder gevolgen gebleven. Nadat eerder Eran Zahavi en Jordan Teze positief werden getest, hebben ook zes andere spelers een positieve test afgelegd. Dat bevestigt de club. Onder meer Denzel Dumfries is er zondag tegen Vitesse dan ook niet bij.

PSV bevestigt dat Denzel Dumfries, Cody Gakpo, Pablo Rosario, Timo Baumgartl, Maxime Delanghe en Joel Piroe er niet bij zullen zijn als PSV tegen Vitesse speelt. 'De spelers verblijven conform de protocollen in quarantaine en de medische staf van PSV monitort hen intensief', meldt de club. De timing is voor PSV zeer ongelukkig, zeker omdat het komende week ook weer in de Europa League moet uitkomen.

Zahavi, Teze, Rosario, Gakpo en Delanghe waren er donderdag al niet bij tegen Granada en nu is dus ook Dumfries positief getest. Hij vormt samen met Baumgartl en Piroe de nieuwe besmettingen. Teze en Zahavi kunnen zondag overigens wel weer spelen, omdat zij inmiddels negatief getest zijn. Het is de vraag of zij zondag ingezet zullen worden door Roger Schmidt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen