Gasperini steekt hand in eigen boezem en waarschuwt Ajax

25 oktober 2020, 10:38

Voor de tweede week op rij heeft Atalanta Bergamo een nederlaag geleden in de Serie A. Die ploeg zal dus, in tegenstelling tot Ajax, dinsdag met iets minder vertrouwen aan de aftrap verschijnen van het Champions League-duel. Trainer Gian Piero Gasperini neemt de schuld op zich na het 1-3 verlies tegen Sampdoria.

De coach koos ervoor om veel belangrijke krachten rust te geven en liet onder meer Sam Lammers in de basis beginnen. "Dit is wat er gebeurt als je te veel nieuwe spelers snel wil inpassen", zei de trainer na de wedstrijd in Italiaanse media. "Tegen Ajax wordt het een heel andere wedstrijd en dan moeten we het laten zien."

De zeven wijzigingen in de basis deden zich dus voelen bij Atalanta, dat vorige week ook al ten onder ging bij Napoli. Midweeks werd er met alle sterren op het veld nog wel overtuigend gewonnen bij FC Midtjylland (0-4). "We moeten een balans in de ploeg hebben, maar willen ook spelers minuten geven om te wennen. Dinsdag spelen we tegen een technisch team met veel kwaliteiten. We moeten beter voor de dag komen in die belangrijke wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen