Blind snapt treurnis bij VVV: "Maar geen medelijden"

25 oktober 2020, 08:46   Bijgewerkt: 25 oktober 2020, 09:08

Daley Blind was zaterdag één van de doelpuntenmakers bij Ajax, dat met speels gemak een monsterscore op de borden zette bij VVV-Venlo (0-13). De verdediger snapt hoe vervelend het voor de Limburgers is, maar beseft dat het juist goed was van Ajax om volle bak door te stoten.

Van medelijden was echter geen sprake, zei de verdediger tegen FOX Sports. "Natuurlijk is het niet leuk als je je inbeeld in de tegenstander. Maar je hebt het er weleens over dat wij het soms in wedstrijden een beetje laten lopen. Je zag hoe gretig de ploeg was. Na elke goal zag je hoe hongerig we waren om door te gaan. Het is natuurlijk niet leuk voor de andere partij, maar op dit soort momenten heb je geen medelijden."

Wat opvalt, is dat Blind weer topvorm laat zien bij Ajax. "Ik heb hier naartoe moeten groeien", zei de verdediger. "Er zijn hobbels geweest, maar ik had de steun van mijn vrouw en vrienden en mensen bij de club. Ze hebben me de tijd gegeven om terug te komen op mijn niveau. Ik hoop dat het zo blijft."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen