Internazionale wint weer eens na drie duels zonder zege: 0-2

Internazionale wint weer eens na drie duels zonder zege: 0-2

24 oktober 2020 – Internazionale was in oktober nog zonder zege, maar heeft die op de valreep van deze maand toch nog binnengehaald. Op bezoek bij Genoa werd met 0-2 gewonnen. Stefan de Vrij bleef bij Inter op de bank.De druk zat er bij Inter goed op, nadat het deze week ook al niet wist te winnen van Borussia Mönchengladbach in de Champions League (2-2). Daarvoor werd verloren van AC Milan (1-2) en ook tegen Lazio (1-1) lukte het niet voor de ploeg van Antonio Conte.

Tegen Genoa, waar Lasse Schöne niet is ingeschreven voor de Serie A en zodoende in de clinch ligt met de clubleiding, ging het ook niet makkelijk voor Inter. Pas na een uur was het raak via wie anders dan Romelu Lukaku, die de bal hard binnen schoot voor de 0-1. Daarmee staat de Belgische spits nu op zeven goals in zes wedstrijden. Danilo D'Ambrosio, die onlangs nog meedeed in de interland van Italië tegen Nederland, besliste even later het duel.

Inter staat nu op tien punten uit vijf competitieduels, waarmee het derde staat. AC Milan is momenteel de koploper, zij komen maandag in actie tegen AS Roma.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 27 november 2020

  2. donderdag 26 november 2020