Man City morst bij West Ham United opnieuw punten

24 oktober 2020, 15:27

Manchester City blijft punten verspelen in de Premier League. Op bezoek bij West Ham United bleef de ploeg van trainer Pep Guardiola steken op een 1-1 gelijkspel. Het was voor de titelkandidaat alweer het derde puntenverlies in vijf wedstrijden. Lichtpuntje bij The Citizens was de rentree van Kevin De Bruyne.

De Belgische middenvelder raakte begin deze maand geblesseerd en miste de wedstrijd tegen Arsenal (1-0) en FC Porto (3-1). Zaterdag tegen West Ham United kwam hij twintig minuten voor tijd binnen de lijnen. Op dat moment stond het al 1-1. Manchester City was goed aan de wedstrijd begonnen, maar de thuisploeg kwam na iets meer dan een kwartier spelen op voorsprong. Met een zeer fraaie omhaal opende Michail Antonio de score.

Het lukte Manchester City niet om voor rust de rug te rechten. Dat lukte vroeg in de tweede helft wel. De voor Sergio Agüero ingebrachte Phil Foden schoot uit de fraai raak en zette de 1-1 op het scorebord. Doordrukken deed de Engelse grootmacht daarna niet. Via Raheem Sterling en Pablo Fornals kreeg Manchester City nog wel kansen op de 2-1, maar Lukasz Fabianski liet zich niet nogmaals verschalken.

Door de remise blijft Manchester City steken in de middenmoot van de Premier League en staat het op acht punten uit vijf wedstrijden. West Ham United staat op doelsaldo een plekje hoger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen