Buijs legt lijntje uit: "El Khayati een heel interessante speler"

Buijs legt lijntje uit: "El Khayati een heel interessante speler"

24 oktober 2020 – FC Groningen-trainer ziet een nieuwe samenwerking met Nasser El Khayati wel zitten. Deze week werd bekend dat de 31-jarige spelmaker zijn contract bij Qatar SC heeft afgekocht. Danny Buijs probeert sindsdien contact te zoeken met El Khayati, maar tot nu toe zonder succes.



Buijs en El Khayati kennen elkaar goed en werkten eerder samen bij Kozakken Boys. "Ik heb hem nog niet gesproken. Zijn telefoon lijkt al twee of drie dagen uit te staan. Misschien heeft die jongen wat rust nodig", zegt Buijs tegen het Dagblad van het Noorden.

FC Groningen scoorde dit seizoen nog maar vier keer en kan nog wel een speler gebruiken die een beslissende pass in huis heeft en een doelpunt kan maken. "Of hij het ontbrekende puzzelstukje kan zijn? Om het zo concreet te zeggen, vind ik lastig. Hij heeft in de eredivisie in ieder geval bewezen over een behoorlijke dosis creativiteit te beschikken in combinatie met rendement. Ik vind het een heel interessante speler als hij beschikbaar is."

Aleksandar Rankovic van ADO Den Haag liet zich vrijdag ontvallen dat hij een terugkeer van El Khayati wel ziet zitten. "Ik ken El Khayati goed en ik heb de berichten gelezen, maar wij hebben niet over hem gesproken. Of ik hem zou willen? Laten we eerlijk zijn: hij is absoluut een goede speler. Maar wij zullen niet de enige club zijn die hem wil hebben. Dus ik zou liegen als ik nee zou zeggen."

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 28 november 2020

  2. vrijdag 27 november 2020