Fans SC Cambuur vieren feest en houden geen afstand

24 oktober 2020, 09:12

Supporters van SC Cambuur verzamelden zich vrijdagavond rond het Cambuurstadion om de bijna zekere periodetitel te vieren. Daarbij namen de naar schatting honderd tot tweehonderd fans het niet zo nauw met de afstandsregels.

SC Cambuur zette vrijdag Roda JC met 3-0 opzij en loopt alleen nog de periodetitel mis als De Graafschap de inhaalwedstrijd tegen NAC Breda met achttien doelpunten verschil wint. Voor een grote groep fans van de club uit Leeuwarden reden om het feestje alvast te vieren. Volgens de Leeuwarder Courant hielden de meeste aanwezigen geen afstand van elkaar. 'Er wordt volop gejuicht, gezongen en vuurwerk afgestoken. Enkele politieagenten zijn aanwezig en kijken op de menigte toe.'

Dat er buiten het stadion een feestje werd gevierd, ontging ook trainer Henk de Jong niet. Hij zocht de groep op en stond daarna FOX Sports te woord. "Ik moest even naar onze supporters, dat is heel belangrijk. Ik weet dat ze dicht op elkaar stonden, maar ze staan nu weer uit elkaar. Dit is wel een volksclub, we passen op elkaar. Het was heel snel weer uit elkaar, dus dat is grote klasse van de supporters."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen