Liverpool
0 – 0
Ajax

Gisteren gemist: Leeuwinnen naar EK en Cambuur pakt koppositie

Gisteren gemist: Leeuwinnen naar EK en Cambuur pakt koppositie

24 oktober 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 23 oktober.Foutloze Leeuwinnen plaatsen zich voor EK na enorme zege
De Oranje Leeuwinnen hebben zich vanavond betrekkelijk eenvoudig geplaatst voor deelname aan het Europees Kampioenschap 2021 in Engeland. Zoals verwacht walste de ploeg van bondscoach Sarina Wiegman met ruime cijfers over het nietige Estland heen. In Groningen eindigde het duel in een 7-0 overwinning.

Cambuur nieuwe koploper na averij NAC, late zege De Graafschap
SC Cambuur is de nieuwe koploper van de Eerste Divisie. Door een ruime zege op Roda JC Kerkrade onttroonden zij NAC Breda als lijstaanvoerder, nadat het op bezoek bij Almere City onderuit ging. Titelkandidaat De Graafschap pakte in de slotminuut de drie punten. Daardoor is de stand volledig op zijn kop gezet.

Leeds United en Struijk klimmen naar derde plek PL
Leeds United kent vooralsnog een geweldige terugkeer op het hoogste niveau in Engeland. De ploeg van de geprezen coach Marcelo Bielsa versloeg mede-sensatie Aston Villa met ruime cijfers (0-3) en bezet daardoor minstens een avond een Champions League-plek. Grote man aan Leeds-zijde was Patrick Bamford.

Wijnstekers geniet van Bijlow: "Hij was fantastisch"
Feyenoord kon ondanks het doelpuntloze gelijkspel in de Europa League bij Dinamo Zagreb rekenen op de nodige positieve geluiden. De Rotterdammers kwamen goed voor de dag en maakten lange tijd aanspraak op de zege. Dat constateerde ook clubicoon Ben Wijnstekers, die met name te spreken was over eerste doelman Justin Bijlow.

Cocu pakt punt met Derby: problemen houden aan
Phillip Cocu is er met Derby County niet in geslaagd om te ontsnappen uit de problemen. Op bezoek bij mede-laagvlieger Nottingham bleef de Championship-club steken op een 1-1 gelijkspel. Door de remise blijven The Rams bungelen in de onderste regionen van de Engelse competitie.

  

Meer nieuws

  1. dinsdag 1 december 2020

  2. maandag 30 november 2020