Van Halst: "Ik heb medelijden met Jørgensen én Feyenoord"

24 oktober 2020, 09:11

Nicolai Jørgensen beleefde een geweldig debuutjaar bij Feyenoord, maar kon dat hoge niveau nooit meer aantikken. De Deense spits schoot de Rotterdammers in 2017 met 21 treffers naar de landstitel, maar is inmiddels op het tweede plan geraakt achter gelegenheidsspits Bryan Linssen. Ook tegen Dinamo Zagreb liet de spits weer geen onuitwisbare indruk achter.

Jan van Halst is in het programma Paniekvoetbal snoeihard voor de spits. "Ik heb medelijden met hem. Ik heb sowieso medelijden met Feyenoord, dat ze toen met Jørgensen hebben verlengd. Ze konden hem voor miljoenen verkopen, maar hebben hem toch gehouden. Na het kampioensjaar is het helemaal niks meer. Feyenoord heeft het financieel moeilijk, dus ze kunnen niet zomaar een tweede Jørgensen kopen." In 2018 bood Newcastle United naar verluidt zeventien miljoen euro voor zijn diensten, maar dat bod werd resoluut afgewezen.

De inmiddels 29-jarige spits werd in 2016 opgepikt bij FC Kopenhagen en beleefde een waanzinnig eerste jaar. Daarna ging het steeds meer bergafwaarts voor de 39-voudig Deens international. Mede door liesklachten kwam Jørgensen dit seizoen pas drie competitieduels in actie. Hij begon nog als basisspeler, maar moet inmiddels Linssen voor zich dulden. Afgelopen seizoen kwam de 29-jarige aanvaller tot vijf goals in slechts dertien Eredivisie-optredens.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen