Bazoer over positie: "Moet zeggen dat ik het goed doe"

23 oktober 2020, 22:18

Riechedly Bazoer behoort in het nog prille seizoen tot de uitblinkers van de Eredivisie. Als centrumverdediger maakt de voormalig jeugdspeler van PSV indruk bij Vitesse, nadat hij zijn doorbraak in het profvoetbal beleefde als middenvelder. Komende zondag ontvangt hij de Eindhovenaren, waar hij in het verleden al werd geschoold als verdediger. Of hij dan opnieuw achterin staat, is echter nog afwachten.

Het was wel weer even wennen voor de 24-jarige Bazoer, om in de defensie te staan. "De afgelopen jaren heb ik veel op het middenveld gespeeld, als 'tien' of als rechtshalf. Dan moet je wel even kijken of het nog in je zit", vertelt Bazoer voor de camera van Veronica Inside. "Ik maak me er niet druk om. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het goed doe, ik krijg veel feedback van de trainer."

Sterspeler Oussama Tannane ontbreekt vanwege een schorsing, waardoor er een plekje vrijkomt op het middenveld. Of Bazoer een linie opschuift, weten we pas komende zondag. "Dat ga ik jou niet vertellen", zegt hij lachend tegen de verslaggever. Iedereen weet dat ik op het middenveld kan spelen, ik ben geen hoofdcoach. Ik weet nu waar ik sta en waar ik ga beginnen." Vitesse is de huidige nummer drie van de Eredivisie, terwijl PSV de koppositie bezet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen