Schuurs over fouten: "Hoort erbij, je wordt er beter van"

23 oktober 2020, 19:41   Bijgewerkt: 23 oktober 2020, 19:54

Perr Schuurs is twee jaar na zijn komst bij Ajax eindelijk uitgegroeid tot vaste waarde in het hart van de Amsterdamse defensie. De twintigjarige centrumverdediger kent een redelijke seizoensstart, maar eist nog veel meer van zichzelf. Toch heeft de voormalig verdediger van Fortuna Sittard ook baat bij de dingen die verkeerd gaan.

Afgelopen week leidde een fout van de verdediger nog de eigen treffer van Nicolás Tagliafico in, die Ajax tegen Liverpool uiteindelijk de nek omdraaide. "Ik speelde tegen de beste aanvallers ter wereld, ik denk dat ik kan terugkijken op een redelijke wedstrijd", zegt Schuurs voor de camera van Ajax TV. "Fouten maken moet natuurlijk niet, maar het is wel iets wat iedereen overkomt. Je wordt er beter van."

De rechtspoot, die in augustus nog debuteerde in de selectie van het Nederlands elftal, eist het maximale van zichzelf. "Ik wil elke training beter worden om tot een stabiele speler uit te groeien. Daar moet ik elke dag mee bezig zijn, maar ik ben ook trots dat ik voor Ajax mag spelen en basisspeler ben." Dit seizoen vormt Schuurs het centrale blok van Ajax samen met Daley Blind. Door een blessure moest hij alleen FC Groningen-uit (1-0 nederlaag) laten schieten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen