Angeliño over Barça: "Ze hadden deze zomer interesse"

23 oktober 2020, 18:25   Bijgewerkt: 23 oktober 2020, 18:41

Angelino stond afgelopen zomer op de radar van FC Barcelona. De voormalig linksback van NAC Breda en PSV kon verkassen naar de nieuwe ploeg van Ronald Koeman, maar besloot uiteindelijk voor een langer verblijf bij RB Leipzig te gaan. De interesse was vleiend, maar de Spanjaard ambieerde een extra jaar als basisspeler bij Leipzig.

De linksback wordt namelijk voor het tweede seizoen op rij verhuurd aan de Duitse topclub RB Leipzig, waar hij veel indruk maakt. Afgelopen weekend was hij nog tweemaal trefzeker in de met 2-0 gewonnen Champions League-wedstrijd tegen Istanbul Basaksehir. Bijna had hij niet voor de Duitsers gespeeld. "Er was deze zomer interesse van FC Barcelona, maar RB Leipzig wilde heel graag dat ik terugkwam. Ik wilde blijven genieten van het voetbal en dat kan in de Bundesliga", aldus de linkspoot in gesprek met Marca, die in Barcelona werd gezien als de gedroomde opvolger van Jordi Alba.

Angelino speelde in het seizoen 2017/2018 nog voor NAC Breda, terwijl hij het seizoen daarna onder contract stond bij PSV. Na een stormachtige ontwikkeling besloot Manchester City hem terug te kopen, maar in Engeland bleef zijn speeltijd beperkt. Daarom koos hij voor een verhuur, waardoor hij zich onder andere in de kijker hoopt te spelen van de Spaanse nationale ploeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen