Coronagolf: drie uur voor aftrap streep door duel TOP

23 oktober 2020, 17:35

Door een coronauitbraak bij TOP Oss gaat er een streep door de Eerste Divisie-ontmoeting met Jong FC Utrecht van vanavond. Bij de Brabantse club testte deze week liefst vijf spelers positief op het coronavirus, waardoor TOP 'dringend medisch advies' kreeg om de wedstrijd af te gelasten. De ploegen hoorde het slechte nieuws pas drie uur voor de aftrap.

Bij TOP Oss zijn er ook diverse clubmedewerkers die met klachten kampen, waardoor de KNVB het niet verstandig achtte dat het duel door zou gaan. De aftrap van het duel tussen TOP Oss en Jong FC Utrecht stond aanvankelijk gepland om 18.45 uur, maar om 16.00 uur kregen de ploegen te horen dat ze een vrije avond tegemoet gaan.

Ook afgelopen week maakten de Ossenaren kennis met de onzekerheid die het coronavirus geeft aan de voetbalwereld. Vlak voor de derby tegen FC Den Bosch testten drie spelers positief, terwijl tien minuten na de aftrap bleek dat er een fout was gemaakt met de uitslagen. Het drietal bleek het virus niet opgelopen te hebben en was voor niets in thuisquarantaine geplaatst.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen