Advocaat achter Linssen: "Balletje gaat goed vallen"

23 oktober 2020, 16:01   Bijgewerkt: 23 oktober 2020, 17:28

Het wil vooralsnog nog niet echt vlotten voor Bryan Linssen in de spits bij Feyenoord. De aanvaller was bij Vitesse een speler die makkelijk scoorde, maar vindt bij de topclub het net maar niet. Dat is vooral opvallend omdat hij momenteel in de spits staat. Dick Advocaat houdt echter het vertrouwen in zijn aanvaller.

Mede omdat Linssen wat kansen om zeep hielp, speelde Feyenoord gelijk tegen Dinamo Zagreb (0-0). "Linssen heeft als spits ontzettend veel meters gemaakt en kansen gekregen. Dat balletje gaat binnenkort een keer goed voor hem vallen", zei de coach van Feyenoord vrijdag bij terugkeer in Rotterdam. Feyenoord had kunnen winnen, weet de coach. "Eigenlijk hebben we onszelf gisteravond tekort gedaan. We speelden goed voetbal en kregen genoeg kansen. Dat lukte ons zelfs met tien man. Hopelijk kunnen we dat goede voetbal ook in de Eredivisie laten zien. We moeten het goede gevoel meenemen naar Waalwijk."

Feyenoord neemt het zondag op tegen RKC, een horde die normaliter te nemen is voor Feyenoord. Dat dacht men afgelopen weekend ook, maar toen kwam het team niet verder dan een gelijkspel tegen Sparta Rotterdam. "Na het duel met Sparta hoorde ik ook mensen zich afvragen hoe we gelijk konden spelen tegen die ploeg, want "het was Sparta maar". Mensen moeten niet verwachten dat wij alle wedstrijden winnen. Ze mogen wel verwachten dat we weinig duels zullen verliezen, want wij hebben een ploeg die niet veel doelpunten tegen krijgt", aldus de coach. Feyenoord heeft in Zagreb overigens geen nieuwe blessuregevallen opgelopen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen