Koster over blessuregevallen: "Komt vastigheid niet ten goede"

Koster over blessuregevallen: "Komt vastigheid niet ten goede"

23 oktober 2020 – Willem II hoopt zaterdagavond tegen PEC Zwolle weer te kunnen beschikken over Jordens Peters en Pol Llonch. Het tweetal lijkt hersteld van hun blessures. Trainer Adrie Koster is blij als zijn gehele selectie weer compleet is. "Een aantal jongens is goed aan het terugkomen", zegt Koster op het YouTube-kanaal van Willem II in aanloop naar de wedstrijd tegen PEC Zwolle. "Jordens is fit, Pol is fit. Leeroy Owusu zien we steeds beter draaien, die krijgt steeds meer ritme. Dat gaat de goede kant op." Daartegenover staan nog altijd enkele blessuregevallen. "We zitten nog met een aantal blessures. Dries Saddiki, Kwasi Wriendt is ook nog steeds niet fit. Freek Heerkens is langer geblesseerd geweest, we hopen dat hij komende week aan kan sluiten bij de groep. Het gaat de goede kant op en we zullen blij zijn als we iedereen binnenboord hebben."

De vele blessuregevallen bij Willem II zorgden dat de ploeg nog niet optimaal heeft kunnen draaien. "We hebben met heel wat blessures te maken gehad. Dat is hoe je het wendt of keert een gevolg van het coronatijdperk. We doen niks anders dan de jaren hiervoor, we trainen goed. Dan zie je toch dat je wat blessures oploopt en op bepaalde posities dubbele blessures. Dan moet je elke week gaan puzzelen en dat komt natuurlijk ook de vastigheid in de ploeg en de automatismen niet ten goede."

PEC Zwolle
Morgenavond (zaterdag) neemt Willem II het om 20:00 uur op tegen PEC Zwolle. Daarmee treffen de Tilburgers, die zelf twaalfde staan, de nummer tien van de Eredivisie. Het verschil op de ranglijst is slechts een punt (5 punten tegenover 4). 

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 5 december 2020

  2. vrijdag 4 december 2020