Hendrix in basis: "Ik ga nooit bij de pakken neer zitten"

23 oktober 2020, 08:55

De komst van Roger Schmidt naar PSV betekende slecht nieuws voor Jorrit Hendrix, die daardoor namelijk op de bank terechtkwam in Eindhoven. Donderdag stond hij tegen Granada (1-2 verlies) weer eens in de basis, omdat Pablo Rosario niet aanwezig was. Hij had er al rekening mee gehouden dat hij zou gaan spelen.

Dat Schmidt bij de controleur uitkwam, was voor hem dan ook geen verrassing. "Er vallen wat jongens weg, dan houd je er wel rekening mee. Natuurlijk ben je altijd teleurgesteld als je niet speelt. Ik ga nooit bij de pakken neerzitten", vertelde de middenvelder aan het Algemeen Dagblad. "Als je gewoon lekker mag spelen, is het totaal niet moeilijk je te motiveren."

Tegen Granada gaf PSV na rust een 1-0 voorsprong weg. Dat gebeurde nadat doelpuntenmaker Mario Götze geblesseerd uitviel. Hij bleef halverwege in de kleedkamer achter. "We weten dat Götze een geweldige speler is, maar daar wil ik niet de zere vinger op leggen. We gingen met een lekker gevoel de kleedkamer in en wilden de lijn doortrekken. Al snel werd duidelijk dat het een zware tweede helft zou worden. Maar er is nog niets aan de hand. Er zijn wel vaker ploegen slecht aan het toernooi begonnen die toch nog ver kwamen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen