Gisteren gemist: Ajax ongelukkig onderuit, Bayern imponeert

22 oktober 2020, 08:09

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 21 oktober.

Ajax gaat ongelukkig onderuit tegen gemankeerd Liverpool: 0-1

Ajax heeft zichzelf tekort gedaan in het eerste groepsduel van de Champions League. Tegen het gemankeerde Liverpool kreeg het de beste kansen, maar de Amsterdammers gingen door een eigen doelpunt van Nicolás Tagliafico ongelukkig onderuit: 0-1. Dat zal bij het team van Erik ten Hag voor een zure nasmaak zorgen, aangezien het voor voldoende gevaar zorgde.

Ten Hag: "Liverpool aan rand van de afgrond gebracht"

Erik ten Hag was van mening dat Ajax de nederlaag tegen Liverpool bij zichzelf moest zoeken. De trainer zag zijn ploeg vele kansen missen en baalde daar dan ook behoorlijk van. Er had volgens hem meer ingezeten dan een 0-1 verliespartij.

Wijnaldum spreekt van terechte uitslag na winst in Amsterdam

Met Liverpool is Georginio Wijnaldum er in geslaagd om het Champions League-seizoen op prima wijze te beginnen. De Champions League-winnaar van 2019 zegevierde met 0-1, ondanks dat Ajax ook de nodige kansen kreeg. De zege van de Engelsen was volgens Wijnaldum echter terecht.

Weergaloos Bayern dient Atlético grote nederlaag toe

Het geweldige Bayern München is het nieuwe Champions League-seizoen begonnen zoals het de vorige eindigde, namelijk in topvorm. De Zuid-Duitsers waren woensdag op eigen veld heer en meester tegen Atlético Madrid, dat doorgaans niet met grote cijfers verliest maar vanavond simpelweg te kort kwam: 4-0.

Stegeman witheet: "Welke slaapkop let hier niet op?"

PEC Zwolle heeft woensdag nagelaten om de drie punten te pakken tegen RKC Waalwijk. De ploeg uit Overijssel stond met 0-1 voor en was de betere ploeg, maar liet de thuisploeg ontsnappen met een 1-1 gelijkspel. John Stegeman vindt het totaal onnodig.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen