Man City komt achterstand te boven en klopt FC Porto

21 oktober 2020, 23:01   Bijgewerkt: 21 oktober 2020, 23:16

Ondanks een vroege achterstand heeft Manchester City woensdag in Groep C afgerekend met FC Porto. De Engelse formatie van Pep Guardiola draait nog niet super, maar spande zich genoeg in om de Portugese ploeg met 3-1 te verslaan.

Nathan Aké zat op de bank bij City, dat afgelopen weekend in de competitie van Arsenal won. Hij zag dat de bezoekers na een kwartier brutaal de leiding namen. Luis Díaz schoot diagonaal raak in de verre hoek nadat hij eerst enkele verdedigers voorbij was gelopen. Lang liet het antwoord van City niet op zich wachten, want drie minuten later was het alweer gelijk. Routinier Pepe maakte een domme overtreding en het buitenkansje werd benut door Sergio Agüero: 1-1.

Zonder de geblesseerde Kevin De Bruyne had City moeite om tot grote kansen te komen en dus was het zeer welkom dat Ilkay Gündogan in de 65ste minuut mocht aanleggen voor een vrije trap. De Duitser krulde de bal heerlijk met veel gevoel in het doel en hielp City in het zadel. Het pleit werd acht minuten later beslecht door Ferran Torres. De van Valencia overgekomen aanvaller imponeerde tot dusver nauwelijks in Engeland, maar scoorde nu wel op prima wijze: 3-1.

Overige uitslag:

Olympiakos - Marseille 1-0

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen