Ajax in 4-4-2: Blind op middenveld, Promes op bank

21 oktober 2020, 19:51   Bijgewerkt: 21 oktober 2020, 21:55

Erik ten Hag heeft voor verrassingen gezorgd in de opstelling van Ajax voor de Champions League-wedstrijd van woensdag tegen Liverpool. De coach kiest ervoor om Daley Blind op het middenveld te posteren en Quincy Promes niet op te stellen. Wie wel speelt, is Lisandro Martínez. Het lijkt erop dat Ajax de Engelsen gaat bestrijden in een 4-4-2-opstelling.

Ten Hag kiest ervoor om tegen Liverpool met een versterkt middenveld aan te treden. Op dat middenveld is plaats voor Blind, waardoor Martínez zijn plaats achterin overneemt. Ook Mohammed Kudus en Ryan Gravenberch staan op het middenveld, net als Davy Klaassen. Edson Alvarez is zodoende weer bankzitter. Dat geldt opmerkelijk genoeg ook voor Quincy Promes, omdat David Neres en Dusan Tadic samen de aanval vormen.

Bij Liverpool is Virgil van Dijk er door zijn zware blessure uiteraard niet bij. Achterin heeft de ploeg sowieso problemen, aangezien Joel Matip ook niet kan spelen. Fabinho staat zodoende achterin, waardoor er op het middenveld weer plaats is voor Georginio Wijnaldum. Opmerkelijk genoeg staan ook James Milner en het jonge talent Curtis Jones in de middenlinie. Voorin is het supertrio Sadio Mané, Roberto Firmino en Mohamed Salah van de partij. De wedstrijd begint om 21.00 uur.

Opstellingen

Ajax: Onana, Mazraoui, Schuurs, Martínez, Tagliafico, Gravenberch, Klaassen, Kudus, Blind, Neres, Tadic

Liverpool: Adrian, Alexander-Arnold, Gomez, Fabinho, Robertson, Jones, Milner, Wijnaldum, Salah, Firmino, Mané

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen