Mazraoui: "Geloof in een goed resultaat is er bij Ajax altijd"

Mazraoui: "Geloof in een goed resultaat is er bij Ajax altijd"

21 oktober 2020 – Noussair Mazraoui kijkt uit naar de Champions League-clash tegen Liverpool. Hoewel de Amsterdammers een loodzwaar karwei wachten woensdagavond, heeft de rechtsachter vertrouwen. "Geloof in een goed resultaat is er bij Ajax altijd. Ik denk dat het mee zal moeten zitten."Dat vertelt hij tegenover De Telegraaf. "Als je puur naar de kwaliteiten van Liverpool kijkt, zal het sowieso een zeer lastige wedstrijd worden", erkent Mazraoui over het treffen van woensdagavond. "We gaan honderd procent, nee nog meer, geven om een mooi resultaat neer te zetten."

Mazraoui is daarbij 'gewoon' inzetbaar voor de Amsterdammers, ondanks dat hij afgelopen weekend uitviel met een blessure. "Het was een knie-op-knie", legt de verdediger uit. "De dag na de wedstrijd had ik eerlijk gezegd meer stijfheid verwacht. De wissel tegen SC Heerenveen was uit voorzorg. Met het oog op het duel met Liverpool wilden we geen enkel risico nemen."

Vorig seizoen waren blessures schering en inslag voor Mazraoui, maar die heeft daar naar eigen zeggen een dikke streep onder gezet. "Ik ben alweer een aardig tijdje fit", aldus de Marokkaan, die ambitieus is. "Zoals elk jaar kampioen worden en overwinteren in Europa. En persoonlijk wil ik fit blijven en zo veel en zo goed mogelijk spelen. Belangrijk zijn voor het team met doelpunten en assists, elke wedstrijd weer."

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 27 november 2020

  2. donderdag 26 november 2020