Gisteren gemist: Cambuur klopt NAC, verlies Cocu en CL-geweld

Gisteren gemist: Cambuur klopt NAC, verlies Cocu en CL-geweld

21 oktober 2020 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 20 oktober.Cambuur wint in Breda en neemt koppositie over van NAC Breda
De eerste zes wedstrijden gingen dit seizoen allemaal gewonnen voor NAC Breda, maar dinsdagavond is die reeks ten einde gekomen. SC Cambuur won in Brabant vrij eenvoudig met 0-4 en is daardoor de nieuwe koploper. NAC moest het doen zonder vier vaste basiskrachten en meerdere bankzitters die door corona niet inzetbaar waren.

Koeman en FC Barcelona tanken vertrouwen, De Jong imponeert
Na de nederlaag tegen Getafe in La Liga kon FC Barcelona wel weer een succesje gebruiken. Die is er dinsdag gekomen tegen Ferencváros in de Champions League. In Groep G won de formatie van Ronald Koeman dankzij enkele mooie treffers met 5-1. Smetje was de rode kaart van Gerard Piqué in de tweede helft. Hij mist dan ook de wedstrijd tegen Juventus.

Manchester United dompelt PSG in de slotfase in rouw
De eerste Champions League-wedstrijd na de verloren finale tegen Bayern München is voor Paris Saint-Germain in een verliespartij geëindigd. Voor het eerst sinds 2004 verloor de Franse formatie een groepswedstrijd op eigen terrein en dat gebeurde tegen Manchester United. De Engelsen grepen door een late goal van Marcus Rashford de volle buit: 1-2.

Cocu verliest weer en ziet donkere wolken samenpakken
Het gaat niet goed met Phillip Cocu en Derby County. De trainer zit in bijzonder zwaar weer in het Championship en staat met zijn ploeg na dinsdag 21ste in de competitie. Van Huddersfield Town werd er dinsdag met 1-0 verloren.

Barcelona verlengt contracten van De Jong en drie ploeggenoten
Kort na 5-1 overwinning op Ferencváros is FC Barcelona met nieuws over de contracten naar buiten gekomen. De Spaanse grootmacht meldt dat onder meer Frenkie de Jong een nieuwe verbintenis heeft getekend bij de club. De Nederlander ligt nu tot 2026 vast.

  

Meer nieuws

  1. zaterdag 28 november 2020

  2. vrijdag 27 november 2020