Opmerkelijk: Chelsea neemt gestopte Cech (38) op in PL-selectie

20 oktober 2020, 22:13

Chelsea heeft dinsdag menig wenkbrauw doen fronsen. De Engelse club moest dinsdag, net als alle andere clubs, de 25-koppige Premier League-selectie doorgeven en had daarin opmerkelijk genoeg plaats voor Petr Cech. De 38-jarige goalie is al enige tijd gestopt, maar zit toch in de selectie.

De 38-jarige oud-keeper is met een rol achter de schermen nog steeds werkzaam bij Chelsea, dat hem mogelijk ook weer als kandidaat ziet om onder de lat te gaan staan. Chelsea heeft hem voor noodgevallen opgenomen in de groep, meldt de club. De andere keepers die Chelsea heeft zijn Kepa Arrizabalaga, Edouard Mendy en Willy Caballero. De kans dat Cech in actie gaat komen, is dan ook niet heel groot. Opmerkelijk is het uiteraard wel.

De inmiddels 38-jarige Tsjech stond jarenlang in de goal bij Chelsea, maar verkaste in 2015 naar Arsenal. Hij speelde vier seizoenen voor die club, alvorens hij in 2019 zijn handschoenen aan de wilgen hing. Zijn laatste wedstrijd als prof was de verloren Europa League-finale tegen uitgerekend Chelsea.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen