Juventus zegeviert in Kiev, Club Brugge verrast Zenit

Juventus zegeviert in Kiev, Club Brugge verrast Zenit

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

20 oktober 2020 – Het Champions League-seizoen is goed begonnen voor Juventus. Zonder Cristiano Ronaldo (corona) en Matthijs de Ligt (blessure) werd er met 0-2 gewonnen bij Dinamo Kiev. Alvaro Morata was met twee goals de matchwinner.

De spits kwam in de zomer terug naar Juventus en bewees dinsdag zijn waarde voor de Italianen. Hij bezorgde Andrea Pirlo met twee goals een goed debuut als trainer in de Champions League. In de tweede helft scoorde de spits uit een rebound na een schot van Dejan Kulusevski de 0-1 en vervolgens maakte hij in de slotfase met het hoofd de 0-2 na een goede voorzet van Juan Cuadrado. Tegenvaller voor Juventus op deze avond was echter het uitvallen van verdediger Giorgio Chiellini. Het is nog de vraag hoe ernstig zijn blessure is. FC Barcelona, dat vanavond tegen Ferencevaros speelt, is de volgende opponent van Juventus in de Champions League.

Club Brugge start ook goed
In Groep F heeft Club Brugge een geweldige start gekend van het Champions League-seizoen. De Belgen zegevierden bij Zenit St. Petersburg met 1-2. Aanvaller Emmanuel Dennis was de man die na een uur de 0-1 maakte en die goal werd vervolgens ongedaan door Dejan Lovren. De verdediger schoot van grote afstand raak, al moet gezegd dat zijn poging via de paal en de rug van de keeper pas doel trof. 1-1 leek de eindstand te worden, tot Charles De Ketelaere in blessuretijd scoorde. Hij trof doel op aangeven van aanvoerder Ruud Vormer. Noa Lang deed als invaller een kwartier mee bij Club Brugge.

gerelateerd