Fernandes: "Donny gaat veel voor Man United betekenen"

20 oktober 2020, 19:17

Bruno Fernandes speelt sinds de zomer samen met Donny van de Beek bij Manchester United. De Portugees zet de lijnen uit bij de Engelse club en zal dinsdagavond tegen Paris Saint-Germain de aanvoerdersband dragen, terwijl Van de Beek het vooralsnog moet doen met invalbeurten. Toch is Fernandes er van overtuigd dat de Nederlander zal gaan imponeren.

"Donny kwam van Ajax. Ik heb bij Sporting Portugal eerder gewerkt met Marcel Keizer, die zijn coach was bij Ajax. Ik weet dus precies hoe ze willen spelen. Ze houden van korte combinaties en 'tiki-taka'-voetbal. Donny is typisch een speler die in het mooie Ajax-voetbal past", sprak Fernandes dinsdag op het persmoment. "Niet voor niets heeft Ajax al veel goede spelers opgeleid. De spelers uit de ploeg van Ajax die de halve finale van de Champions League haalden, zijn allemaal goed terechtgekomen. Ze spelen bij grote clubs. Ik weet zeker dat Donny veel voor ons kan betekenen en dat gaat hij ook doen."

Dat Van de Beek tot dusver nog geen enkele keer in de basis stond, zegt volgens Fernandes niet zoveel. "Het is heel normaal dat een nieuwe speler moet wennen aan een nieuwe club. Hij doet het goed, maar kan alleen maar beter worden. Hij kan meer doen en wil ook meer laten zien."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen