Ramos krijgt rust richting Clásico en mist Champions League-duel

20 oktober 2020, 17:28

Bij Real Madrid is het vizier al enigszins op komend weekend gericht, want dan staat in Spanje de kraker tussen FC Barcelona en Real Madrid op het programma. Om goed voor de dag te kunnen komen in El Clásico, kiest Zinedine Zidane ervoor om aanvoerder Sergio Ramos niet mee te nemen naar de thuiswedstrijd tegen Shakhtar Donetsk in de Champions League.

De 34-jarige vedette maakt geen deel uit van de negentien-koppige wedstrijdselectie van Real voor het duel van woensdag in eigen huis. Het heeft er zodoende alle schijn van dat Zidane hem spaart voor de wedstrijd van zaterdag in Camp Nou. "Hij heeft niet goed met ons mee kunnen trainen en we nemen geen risico", sprak Zidane dinsdag. "We moeten het afwachten, maar hij heeft niet normaal kunnen meedoen aan de training."

Wie ook niet van de partij is, is Eden Hazard. De Belgische aanvaller is nog altijd niet fit genoeg om in actie te kunnen komen. "Ik hoop dat hij snel eer inzetbaar is", aldus Zidane. "Zijn blessure bleek erger dan we dachten."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen