Barça nog altijd zonder Alba en Ter Stegen, Mingueza debutant

20 oktober 2020, 12:29   Bijgewerkt: 20 oktober 2020, 12:34

Jordi Alba ontbreekt nog altijd bij FC Barcelona. De linksachter kampt met een lichte hamstringblessure en is door Ronald Koeman niet opgenomen in de selectie voor de Champions League-wedstrijd tegen het Hongaarse Ferencvaros. Mede daardoor maakt Òscar Mingueza zijn debuut in de A-selectie.

Dat heeft Koeman bekend gemaakt op het clubkanaal van de Catalanen. Naast Alba, die mogelijk tegen Real Madrid weer in actie zou kunnen komen, ontbreken ook Marc-André Ter Stegen nog altijd bij de Catalanen vanwege blessureleed. Ook voor de keeper geldt dat hij op de weg terug is, maar een datum van rentree is nog onbekend. De afwezigheid van Alba geeft Sergino Dest uitzicht op wederom een basisplaats, als is ook Júnior Firpo weer hersteld en van de partij. 

Lees ook: 'Koeman blijft rouleren en kiest voor veel andere namen'

Mingueza is een verdediger uit de eigen jeugdopleiding en zijn aanwezigheid wijst er nog meer op dat Koeman veel gaat rouleren woensdagavond. Onder andere Antoine Griezmann en Sergio Busquets krijgen naar verwachting rust van de Nederlandse coach, die het Champions League-seizoen dinsdagavond in Camp Nou aftrapt tegen de kampioen van Hongarije.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen